ניתוח קרנית

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

18/02/2005 | 22:30 | מאת: זוהרית

ביתי לאחר 2 השתלות קרנית (כחלק קטן ממכלול בעיות העניים שלה) היא כבדת ראיה מאוד על סף עיוורון שמעתי שיש ניתוח חדש של השתלת תאים בריאים בקרנית שגרומים לקרנית להבנות מחדש ולשקם קרנית דחויה האם ידוע לך משהו על זה גם שמעתי שזה לא נעשה בארץ אשמח אם ידוע לשמוע פרטים בתודה מראש ויום נפלא

19/02/2005 | 11:08 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לזוהרית שלום, הניתוח (השתלת מקטע גובלת המכיל תאי גזע של קרנית)נעשה כבר מזה זמן מה, גם בארץ,ובאמת יכול לשפר בהרבה סיכויי חיות של שתל קרנית. דברי עם דר אריה מרקוביץ, בטלפון 08-9366385. רפואה שלמה, דר. נוימן

19/02/2005 | 12:02 | מאת: זוהרית

תודה רבה רבה על התשובה עזרת לי המון ואני מאוד מקווה שגם לביתי שיהיה יום נפלא

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה