סימפטומים של חסימת שק הדמעות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

10/02/2005 | 07:02 | מאת: מירב

מהם הסימפטומים לחסימת שק דמעות אצל בני אדם ( שאלתי מתייחסת דווקא לתופעת נפיחות של כלבי אבל מצאתי לנכון לשאול כאן כי המבנה דומה, עד כמה שידוע לי ... ) האם הכרחי שיהיו הפרשות? האם נפיחות מתחת לעין לכיוון קצה האף יכולה להעיד על חסימה בשק הדמעות? אודה על התייחסות כלשהי, למרות שאין מדובר בבנאדם :)

10/02/2005 | 17:18 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למירב שלום, אצל בני אדם הסמפטומים הם דמעת והפרשות, ללא אודם בלחמית. נפיחות מדברת כבר על זיהום בשק הדמעות. נסי את דר. אייל נימיאס. הוא וטרינר המתעניין במיוחד בבעיות עיניים בכלבים. המרפאה שלו היא בצומת השרון, ונדמה לי שיש לו גם אתר באינטרנט משלו. דר. נוימן

10/02/2005 | 18:07 | מאת: מירב

ואכן אני מכירה את ד"ר נחמיאס שטיפל בגלוקומה של כלבי השני ( שהתעוור לצערי ) . תודה רבה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה