פפילומה בעין - דחוף!!!!!

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

07/10/2004 | 19:46 | מאת: יעל

ראיתי אצל בתי עגול לבן בקצה העין (הקצה הפנימי). רופא איבחן זאת כפפילומה והמליץ על ניתוח דחוף כבר בשבוע הבא. נא תשובתך הדחופה האם יש הכרח לנתח או ניתן לפתור בדרך אחרת.

07/10/2004 | 21:02 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ליעל שלום, בת כמה הבת? האם הנגע על גלגל העין ממש או על העפעף? מי הרופא? (אוקולופלסטיקאי? רופא עיניים לילדים?) דר. נוימן

09/10/2004 | 12:44 | מאת: יעל

הפפילומה לא נמצאת בגלגל העין אלא ממש בקצה העין הפנימי (איפה שבד"כ יש ורוד). לא על העפעף אלא בתוך העין (מאיפה שיוצאות הדמעות). בתי בת שנתיים. אני מאד מאד מודה לך על התשובה המהירה.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה