עינים אדומות,

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

22/05/2004 | 17:10 | מאת: בני

אצל בתי בת ה-10 החלה אדמומית בעין שמאל לפני כשבועים.היא קיבלה טיפות עינים ביניהן לדוגמא ליבוסטין ועוד אחת שלא עזרו. האודם התחזק ועבר גם לעין השניה. היא מקבלת כעת טיפות מסוגFML LIQUIFILM אך לאחר 3 פעמים לא ניראה שמשהו משתנה. מה הסיבה ומה ניתן לעשות?

24/05/2004 | 11:29 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לבני שלום, קשה להתייחס ללא בדיקת העיניים (הרבה פתולוגיות עיניות מתבטאות באודם (=הרחבת כלי דם) בעיניים). לפי התרופות, התייחסו אליה כאל בעיה אלרגית, וזה באמת השכיח ביותר. אם לא יחלוף למרות הטיפול בסטרואידים (FML), שווה לבדוק שוב. דר. נוימן

13/02/2006 | 23:59 | מאת: אודיה

בעלי הבחין אחה"צ באדמומית בקוטר של חצי ס"מ ממה זה נובע? בעבר , לפני שנה וחצי הוא עבר צינתור שבמהלכו נתגלתה סתימה ושמו לו בלון וסטנט. האם יש קשר? מה עליו לעשות? בברכה אודיה

16/03/2006 | 13:51 | מאת: שוש

התלוננתי על עייפות בעיניים וראיה לא ממוקדת. קיבלתי אולטרה קורטנול לשבועיים * 4 פעמים ביום וליבוסטין ל-4 חודשים*4 פעמים ביום. האם המינון והתקופות נראים סבירים? מה הסכנות בשימוש בליבוסטין לפרק זמן ממושך?

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה