כוויה בקרנית העין

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

08/03/2004 | 23:22 | מאת: יפית

שלום בני בן ה10 בילה 7 שעות בחרמון ועשה סקי בשעות הערב החלו עיניו לכאוב ולצרוב בצורה נוראית הגענו לחדר מיון ושם טופל ע"י טיפות מרדימות ומשחה וחבישה של העיניים. מה עושים עכשיו? האם יש נזק לעין? האור מאד מפריע לו? אפשר לקבל הדרכה מה מותר ומה אסור?

10/03/2004 | 13:37 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ליפית שלום, סליחה על התשובה המאוחרת, אני בטוח שבנתיים כבר הכל חלף. לתופעה (כוויה ופגיעה באפיתל הקרנית כתוצאה מאור אולטרה-סגול), אין בדרך כלל תופעות לואי או סיבוכים. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה