דמעות עם דם בזמן בכי

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

18/10/2019 | 12:55 | מאת: עדי

בבן שלי בן 3.5 אתמול בכה ולפתע שמתי לב שיש דם בדמעות בעין ימין. כשהסתכלתי מקרוב ראיתי כי החלק הורוד - הנקודה בזוית העין(קרוב לגשר האף) נורא אדום במקום ורוד והיה נראה שזה משם. ברגע שהפסיק לבכות זה נפסק. מה זה יכול להיות? האם דורש רופא? ישר חשבתי על חלילה דימום מוחי או גידול או משהו כזה חס וחלילה. אשמח ליעוץ

19/10/2019 | 06:44 | מאת: ד"ר פרילינג

שלום רב יתכן ושיפשף את העין לפני הבכי וגרם ךגירוי של הלחמית שדיממה. כל באבחנות שציינת אינן מתאימות לאירוע בודד של בכי עם דם בהצלחה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה