רעד בראיה תחושת מצמוץ בראיה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

28/08/2018 | 22:34 | מאת: די

שלום רב בזמן אחרון אני חשה רעד בראיה בשניה ,, זה כאילו האור כבה ונדלק או כאילו שהתאורה מקולקלת ועשתה קליק מהיר .. האם תופעה זו נקראת הבהוב בראיה ? הייתי אצל רופא עיניים היום והוא אמר לי זה מגרנה של העיניים עשה בדיקה רגילה וקבע שהכל תקין האם יש לדרוש הרחבת אישונים או שבדיקה רגילה גם מספקת אינפורמציה לגבי המצב ?!

18/10/2018 | 05:56 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

התופעה אכן יכולה להתאים למיגרנה ניתן לבדוק עצב ראיה גם ללא הרחבת אישונים ובמידה ואכן נבדק אין צורך בהרחבת אישונים בברכה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה