שאלה לגבי פזילה די קלה בעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

14/04/2018 | 23:37 | מאת: הילה

שלום אני בחורה בגיל 21 ואני סובלת מפזילה לא מידי חזקה מגיל 3 ב2 העיננים אבל רק כשאני עייפה וכן כשאומרים לי שהעין פוזלת אני יכולה ליישר אותה חזרה. יש לי 2 שאלות: 1. יש לי משקפיים למינוס וכשאני לובשת אותן זה מחפה על הפזילה ואיתן העין לא פוזלת. שאלתי אם עדשות יכולות לעשות את אותה פעולה? 2. אני מרגישה שבעקבות הפזילה יש לי טשטוש ראיה וזה מפריע לי. זה קורה בעיקר כשאני עייפה. האם רק ניתוח יכול לעזור או שיש גם פתרונות אחרים ? תודה.

17/04/2018 | 14:43 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב לשאלתך הראשונה גם עדשות יכולות לעזור באותה מידה כמו משקפים יתכן ותרגילים של מיקוד אצל אורטופטיסטית גם יכולים לעזור בהצלחה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה