Hepatitis B Surface Ab

דיון מתוך פורום  הכנה ללידה

16/02/2017 | 21:47 | מאת: יבגניה

שלום, כשהייתי בהריון עשיתי בדיקה ל- Hepatitis B Surface Ab והתוצאה שהתקבלה: Undetectable אינטרפרטציה של התוצאות: גדול מ- mIU/ml מחוסן - 10 התינוק שלי בן שבועיים כרגע ובינתיים לא חיסנתי אותו נגד הפטיטיס B. האם עפ"י התוצאות שלי אני יכולה להדביק אותו דרך הנקה?

בנושא הזה חשוב מאוד להתייעץ עם רופא מומחה! הפטיטיס זו מחלה זיהומית שמועברת בדם או ביחסי מין וכן בהנקה. חשוב לדעת-אם את נשאית, החיסון הרגיל אינו מגן עליו. כדאי לפנות למומחה למחלות זיהומיות. מזל טוב

מנהל פורום הכנה ללידה