החזרת עוברים .........

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

16/11/2020 | 00:02 | מאת: אמל

שלום , אני בתהליך של pgd בגלל תלסמיה ובעלי עם זרע נמוך אני בת 28 בריאה ללא בעיות . אחרי שתי החזרות ההחזרה השניה היתה מייד אחרי ההחזרה הראשונה (כמובן אחרי שקבלתי מחזור ) ההחזרות היו על בסיס הרמונלי , אסטרופם 4 כדורים . אני הולכת לעבור עוד החזרה , גם מייד אחרי ההחזרה השניה האם זה בסדר שזה בתקופות קרובות ולא נותנים לגוף שלי לנוח מהתרופות ? הגוף שלי הוא מתרגל אחר ככה על האסטרופם ? אני ממש מפחדת ועוד שאלה למה זה לא מצליח !! תודה לך

אמל שלום. אין מניעה לבצע החזרה של עוברים מוקפאים חודש אחרי חודש. במקרים בהם יש כשלונות חוזרים בהחזרות יש מקום לשקול ביצוע בירור של חלל הרחם.

16/11/2020 | 08:27 | מאת: דפנה זהבי

בוקר טוב עמל אני מאחלת לך הרבה הצלחה. אני מבינה מאד את הלחץ בו את נימצאת. מחקרים מראים שמצב לחץ מתמשכים יכולים אף הם להשפיע על סיכויי ההשראה נסי למצוא דרך שמתאימה לך על מנת להרגע - זה יכול להיות טיול בטבע, מדיטציות, תוספים טבעיים ואף שיחות עם איש מקצוע שיוכל לעזור לך להתמודד עם התקופנ בה את נימצאת בחייך. בברכה דפנה זהבי יועצת ומלווה מטופלים פוריות ד

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה