ניתוח קטרקט גרם לי לעורון מוחלט בעין.

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

17/08/2016 | 13:09 | מאת: מיכאל

לטענת המנתח העדשה התפוררה והקופסית ניתקה מהבסיס שלה. לכן הוא החליף עת העדשה ל14.5 דיופטר ותפר אותה לעין מעל הקופסית. אינני יודע + או -. לא מבין בזה. התוצאה: עיוורון מוחלט של העין וגלאוקומה של 40.יש גם כאבים אמנם נסבלים. נתנו לי טיפות נגד יובש ובזה פטרו עצמם ממני. יש לי הרגשה שהרופאים שטיפלו בעין שלי, פספסו ובגדול. האם יש טעם ללכת לרופא בכיר כלשהו לקבלת דעה מוסמכת? אם כן, אז למי? האם אני משלה את עצמי שאולי יש מה לעשות?

24/08/2016 | 13:30 | מאת: ד"ר אודי רייך

גם לניתוח קטרקט יש סיבוןכים אפשריים באחזוים קטנים ביותר. לפי מה שכתבת עברת ניתוח קטרקט מורכב. אתה בהחלט מוזמן לפנות למרפאת העיניים אצלנו לצורך הערכה של מצבך, מצב הניתוח והלחץ בכדי לקבל חוות דעת נוספת.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים