MRI בארובת העין

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

09/11/2015 | 07:45 | מאת: רחל

בתוצאת MRI בארובת העין כתוב: נוכחות של מלאות ריקמתית מאודרת הממוקמת מדיאלית לחלק הקידמי של השריר הישר המדיאלי. מדובר בממצא אליפטי מואדר שקוטרו כ 9.4 מ"מ. באבחנה המבדלת VARIX או המנגיומה. אני בת 67. עשיתי את ה MRI בגלל כאבים המופיעים מדי פעם בעין שמאל לאחר שעברתי לפני שנה היפרדות זגוגית ועדיין יש לי הבזקים. מה המשמעות של הממצא? תודה.

26/11/2015 | 21:18 | מאת: ד"ר אודי רייך

לפי התיאור קיים גוש בארובת העין שטיו לא ברור ייתכן מדובר בצבר של כלי דםץ אני ממליץ בחום לפנות למרםאת גידולי העיניים במרכז רבין להערכה פרטנית בנושא.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים