בעיות בעיניים והגורמים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

12/12/2020 | 10:53 | מאת: שי

שלום אני בן 35 האם יובש בעיינים עיניים אדומות ובזמן האחרון טשטוש ראייה רק מול מסכים ומרחוק ממה יכול להיגרם ? אני הרבה מול מסכים מול הפלאפון מול טלוויזיה לפעמים גם לא יושן טוב יש חוסר בשינה האם זה סיבות שגורמות לעיניים אדומות יובש טשטוש ראייה ובעיות אחרות בעיניים ? האם הדברים האלו יכולים לעבור מעצמם ? ובכלל מה הדברים שגורמים לבעיות בעיניים ?

יש מגוון רחב מאוד של מצבים הגורמים לבעיות עיניים, במקרים רבים לאחר עבודה ממושכת מול מסך ייתכן שמדובר ביובש עיני. ממליץ לפנות לבדיקת רופא עיניים.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים