שאלה אחרונה שאני רוצה לשאול פשוט אין לי פה רופא עיניים בתמונה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

26/11/2020 | 13:17 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 ואמרו לי שאני לא אוכל להגיע יותר ל6/6 עם משקפיים רשמו לי va 6/9+ 6/9 6/9+ האם יש כזה דבר שאי אפשר להגיע ל6/6 בגלל ההיסטוריה רפואית מה זה אומר עין דומינטטית c.c. alt 10-12 c.cESO PH מה זה אומר מבחינת הראיה תודה רבה

שלום רב, חדות הראיה המיטבית תלויה בבריאות העין ובקשר בין העין למוח. ישנם מצבים בהם הראיה הפוטנציאלית המיטבית אינה 6/6.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים