המשך אני רוצה לדעת משהו על הרשתית

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

20/11/2020 | 00:46 | מאת: לוברבום

בקשר לשאלה ששאלתי בעבר שהתכוונתי להגיד שאמרו לי שיש בעיה בoct 2018 כתוב שישנו waveformt אי רגולרי התואם למיופיה הגבוה אני רוצה לדעת אם זה קשור לבעיה של erm שזה קרום על הרשתית העין כי בשנה האחרונה לא עשו לי שום טיפול בעין הימנית וכשהגעתי להדסה עין כרם אחרי שעשו לי את הלייזר לעין שמאל (ארגון לייזר לאיחוי קרע ברשתית העין) אמרתי להם שיבדקו גם את העין הימיני ולא הסכימו כי בעין שמאל ראו יותר את הבעיה כי זה גדול יותר האם יש פתרון בארץ מה עושים כשעין אחת קטן יותר מהשניה ואי אפשר לראות כלום מבפנים תודה רבה

במידה ולא ניתן לראות לתוך העין, למשל במצבי עכירות הקרנית, אפשר לבצע בדיקת אולטראסאונד של גלגל העין.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים