אני רוצה לדעת אם אני צריכה לעשות שנה הבאה מעבק לקרנית האם מותר לי להו

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

16/11/2020 | 00:50 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 בעבר הייתי במעקב קרנית כשלא עשו כלום כרגע בגלל הגיל לשי חושבים על שידוכים כי אני גרושה הרופא הדגיש לי לחזור אליו בעוד שנה למעקב קרנית המשפחה מאוד רוצים שאני התרס בקרוב האם אפשר להקל ראש על כזה בעיה ולא ללכת לרופא בכלל אני רוצה להדגיש שאחרי שמתחתנים רוב הזוגות צעירים נכנסים מיד להריון ואז יולדים ילדים (יש לי גיסה שיש לה כבר 7 ילדים ולא עשתה טיפול לפני כל לידה ואחריה ה) כי הדבר הזה מגיעה כל שנה ללא הפסק מה עושים בכזה מצב אני רוצה לציין שהאחראית שמגיע איתי לביקורות לא רוצה לחשוב כלום כרגע על קרנית תודה רבה

שלום רב, אינני בטוח שהבנתי מה השאלה. במידה ויש צורך במעקב רופא עיניים אפשר לקבוע תור במרפאות קרנית במסגרת מרפאות חוץ בבית חולים או במסגרת רפואת הקהילה. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים