אני רוצה לדעת מה עושים בדרך כלל

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

12/11/2020 | 20:44 | מאת: לוברבום

שלום וברכה רציתי לשאול יש לי תור לרופא עיניים רשתית במרפאת עיניים בבית חולים אני רוצה לדעת אם הם רואים בדרך כל בעיה בשאר השכבות של העין הם מביאים עוד רופא עיניים באותו יום מי עוד תחום או שהם יכולים להגיד תעשי תור אצל רופא הזה והזה תודה רבה אני רוצה לציין שנהיהלי פטרגיום בעין שמאל ובאותו עין יש לי בעיה ברשתית ואני ממש מפחדת שיעשו לי שם משהו האם אני יכולה להתנגד לזה תודה רבה

שלום רב, במרפאות עיניים בודקים את העין והרקמות הסובבות אותה, נותנים טיפות למדידת לחץ והרחבת אישונים. לעיתים מפנים לבצע בדיקות נוספות , צילומים או בדיקות רופא מומחה בתת תחום בעיניים. הצוות הרפואי נמצא שם בכדי לסייע לך וממליץ על המשך בירור וטיפול, כמובן שאת יכולה לבחור האם את רוצה או לא את הטיפול המוצע. בהצלחה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים