בעיית חדות ראייה אחרי ניתוח AGV

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

08/08/2020 | 20:51 | מאת: שלומי

שלום לד"ר גבאי, עברתי ניתוח AGV ואני שבועיים אחרי הניתוח, ולא רואה טוב כלומר הראייה אינה חדה בעין המנותחת הלחץ ירד אבל אין חדות ואני רואה מטושטש בסיכום נירשם לי שיש בצקת בקרנית, האם זו יכולה להיות הסיבה לבעיית החדות של העין האם הדבר משתפר עם הזמן? וכמה זמן הוא מספיק כדי לבחון את בעיית החדות? תודה למענה שלומי

שלומי שלום, ניתוח AGV מבוצע לצורך הפחתת הלחץ התוך עיני ולא לשיפור הראיה. ייתכן שלאחר הניתוח יהיה טשטוש ממספר גורמים, בניהם גם בצקת בקרנית (שיכולה להיות חולפת או קבועה). כדאי להתייעץ עם הרופא המנתח בנוגע לטשטוש הראיה, הפוטנציאל לשיפור הראיה במידה וקיים ולגבי הצפי לעתיד. רפואה שלמה.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים