כאבי ראש ובחילות כתוצאה מהסתכלות במיקרוסקופ

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

06/07/2020 | 23:05 | מאת: גימיסה

שלום ד"ר, כחלק מקורסי הלימודים ,לקחתי קורס פטולוגיה שבו מסתכלים המון במיקרוסקופ . היום התחלתי להסתכל במיקרוקופ הייה הכל טוב ויפה אבל אחרי כמה זמן התחלתי להרגיש בבחילות וכאבי ראש והייה לי קשה לחזור ולהסתכל במשטחים ...כל פעם שרציתי להסתכל במיקרוסקופ הייתי מרגישה בבחילות עזים סחרחורות וכאבי ראש .זה הפעם הראשונה שאני חווה דבר כזה. בנוסף אני מרכיבה משקפיים לראייה מרחוק . השאלה שלי היא האם יש לזה קשר להסתכלות במיקרוסקופ או מה שקרה לי זה משהוא אחר ? תודה רבה

שלום רב, לעיתים שימוש במכשירים אופטיים עשוי לגרום לקושי במיקוד, במיוחד אם קיים צורך בתיקון רפרקטיבי (משקפיים). בכל מקרה הדרך היחידה לאבחן האם מדובר בבעיה היא בבדיקה אצל רופא מומחה לוודא שלא קיימת בעיה אחרת. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים