התנתקות זגוגית pvd ועוד. בחור צעיר בן 25.

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

06/05/2020 | 11:59 | מאת: דני

שלום רב, אני בחור בן 25, עם אסטיגמטיזם רגיל. בשנה האחרונה אני סובל מeye floaters ואובחנתי בpvd לאחר בדיקות oct, צילום קרנית ועוד. ונשללו מחלות ראייה אחרות. אך בסמוך לזמן הופעת הfloaters הראיה שלי התחילה להתדרדר: אני סובל מרגישות לאור, הילות סביב מקורות אור, ראייה של כמו "התנפצות קרני אור' ממשטחים מחזירי אור ולעתים גם מלכלוך קבוע בצבע לבן בצדי העין. כל מחלות העיניים האפשרויות כמו קטרקט, קןרטקונוס וגלאוקומה נשללו לאחר רצף בדיקות וביקור אצל שלושה רופאים ובתוכם מומחה רשתית נודע. האם יתכן שכל הבעיות שאני מתאר הן תולדה של הpvd? אני ממש חושש, הרופאים אמרו שפרט לpvd העינים שלי בריאות ולחזור רק עוד שנה לביקורת.

דני שלום, באופן כללי ייתכן שהפרדות זגוגית תגרום להפרעות הראיה, אך בהחלט צריך לוודא שלא מדובר בדבר מה אחר כפי שנעשה במקרה שלך בהצלחה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים