עין שמאל נפתחת למחצה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

25/04/2020 | 11:00 | מאת: שואלת

שלום, אבא שלי, בן כ70, סבל מכאבי ראש חזקים לפני שבוע, ובנוסף כאב בעין שמאל. הוא נשלח לבדיקות במיון, שם נעשו בדיקות סיטי ובדיקה של העיניים. בבדיקת העין נמצא זלצמן נודול בקרנית וקיבל תחליפי דמעות. לפני כמה ימים עין שמאל נפתחה חלקית ולכן הלך אתמול לרופא עיניים. הרופא הבחין שמדובר בפטוזיס, ציין גם כן זלצמן נודול קטן באספקט עליון של הקרנית ולידו עכירות שטחית. המליץ לא לעשות דבר עקב הגיל, רק שימוש בתחליפי דמעות. היום החלה הידרדרות בראייה, בקושי מצליח לפתוח את העין, רואה מטושטש וכפול. אשמח להמלצות מרופאי העיניים. מה לעשות הלאה אם לא המליצו לעשות דבר? מיום ליום חלה החמרה במצב. תודה מראש

שלום רב, ירידה פתאומית בראיה והחמרה של מצב הראיה מצריכה בירור דחוף, ממליץ לפנות לבדיקה במיון. רפואה שלמה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים