מיקוד בעיניים - משקפי מולטיפוקאל

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

21/03/2020 | 18:52 | מאת: מרלן

שלום, אני שנים עם משקפי מולטיפול. כשרציתי לחדש יצא שאין לי מיקוד על צף פזילה. וגם חשד לגלאוקומה שבינתיים נשללה. אני עושה תרגילים אבל לא נראה שיש שיפור. המספרים במיוחד לקריאה השתנו לגמרי ואני לא יודעת אם לחדש מולטיפוקאל או לבקש 2 זוגות משקפיים לקרוב ולרחוק ועם פריזמה או לא. בנוסף: מה אומר המשפט הבא: קיים לרחוק EXOPH שגדלה מקרוב (מידי פעם נשבר ל XT ) ? תודה מרלן

מרלן שלום, המשפט ששלחת מתאר פזילה חולפת שנמצאה אצלך, ייתכן וזה הגורם לקשיי המיקוד שאת מתארת. לגבי משקפי מולטיפוקל, צריך לעשות בדיקה מסודרת אצל אופטומטריסט ולהחליט מה יהיה לך נוח יותר (זוג אחד של מולטיפוקאל או שני זוגות אחת לקרוב והשני לרחוק). בהצלחה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים