תחושת הפרעה בעין שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

17/03/2020 | 15:38 | מאת: עופר

שלום רב, בן 48, מזה כמה ימים יש לי תחושה של משהו מפריע בעין שמאל, זה לא תמיד, לאחר שינה אני לא מרגיש את זה וגם לפעמים במהלך היום זה נעלם. זה לא מאוד מפריע, פשוט משהו מרגיש בעין לא טבעי כשאני סוגר אותה (לא נראה שיש משהו בעין). כרגע ממש בעייתי ללכת לרופא עיניים לבדיקה וגם התורים ארוכים, יש משהו שיכול להקל על העניין ללא מרשם? זה יכול לנבוע מיובש? תודה (נבדקתי אצל רופא עיניים לפני כחצי שנה, הכל היה תקין, נבדקתי כי אני חייב בבדיקות תקופתיות- עוסק ברדיולוגיה)

היי עופר, ייתכן והתופעות שאתה מתאר נובעות מיובש, אפשר לנסות לרכוש תחליפי דמעות ולראות אם זה עוזר. במידה ואין הטבה או יש החמרה כדאי להבדק. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים