ניתוח AVG

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

10/03/2020 | 22:24 | מאת: סופי

שלום, לחץ תוך עיני גבוה כמעט 30 והוצא לי לבצע ניתוחAVG האם אפשר לדעת מהוא הניתוח ומה הן הסכנות אם ישנן?ומהם סיכויי ההצלחה? תודה לתשובה סופי

סופי שלום ניתוח Ahmed Glaucoma Valve או בקיצור AGV הוא ניתוח שמטרתו להפחית את הלחץ בתוך העין ובכך להפחית את הסיכון להצטברות נזק לעצב הראיה (גלאוקומה). בניתוח יוצרים מעקף לנוזל הממלא את העין מתוך העין דרך צינורית אל מתחת לרקמה העדינה המכסה את העין הנקראת לחמית. סיכויי ההצלחה של הניתוח תלויים במצבך הבסיסי אך באופן כללי טובים. כמו בכל ניתוח קיימים לניתוח זה גם סיכונים וסיבוכים. מציע שתנהלי שיחה עם הרופא המנתח שיוכל להסביר את מהלך הניתוח וההחלמה וכן את הסיכויים והסיכונים שבניתוח זה. בהצלחה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים