עננים שחורים בעין אחרי קטרקט

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

23/02/2020 | 23:32 | מאת: שמעונה

אני עברתי ניתוח קטרקט לפני 5 חודשים לקח המיון זמן עד שירדו החיצים היום יש בעין כתמי שחורים וקצת שקיפות עלי לציין שהיתי במבחן היום ולקחתי ריטלים 10 מג מה לעשות ?

שמעונה שלום, טשטוש ראיה אחרי ניתוח קטרקט עשוי להיות חלק ממהלך ההחלמה הרגיל בטווח הקצר אם כי חמישה חודשים זה בהחלט הרבה זמן להשאר עם טשטוש זה. ממליץ לך ללכת להבדק אצל הרופא המנתח או רופא עיניים מומחה שיוכלו לסייע לך למצוא את מקור הטשטוש. איתי

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים