קטרקט עדשה תוך עינית או טיפות

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

16/01/2020 | 16:34 | מאת: אבי

1. עקב אלרגיה לחומרים אקריליים דרושה עדשה תוך עינית (IOL) מ-סיליקון, אני מחפש מרפאה שמשתמשת גם בעדשות סיליקון. 2. במידה ולא תמצא אפשרות לעדשת סיליקון, האם הטיפות המתפרסמות אינטרנט Can-c N-Acetylcarnosine יכולות להאיט את התפתחות הקטרקט? מה הסבירות ליעילות מול נזק?

אבי שלום הזמנה של עדשה תוך עינית מסיליקון אפשרית ברוב בתי החולים בארץ במידת הצורך אם כי ישנם גם חסרונות לשימוש העדשה מסוג זה. אמליץ לך לפנות לאחת ממרפאות הקטרקט בקופה להתייעץ עם רופא מומחה בתחום. בנוגע לטיפות למיטב ידיעתי אין יתרון מוכח בשימוש בטיפול כזה או אחר למניעת קטרקט. בהצלחה.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים