כתם שחור בשדה הראייה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

02/08/2019 | 10:51 | מאת: נועה

לפני שבוע בערך לא הרגשתי טוב, שלשלתי והייתי עם בחילות וגזים למשך כמעט שבועיים. לקראת הסוף התחלתי לראות כמו בועות קטנות כאלה, מלא נקודות שחור קטנות כאלה. זה הולך וחוזר כזה.בנוסף, בעין שמאל יש כתם שחור קצת יותר גדול (מרגיש כל הזמן כאילו מגיע זבוב..) אשמח אם תוכלו לכוון אותי קצת מה זה יכול להיות. תודה

05/08/2019 | 08:34 | מאת: ד"ר אודי רייך

התלונות מחייבות בדיקה בהקדם האפשרי לרופא עיניים מומחה. יש לבצע הערכת עצב הראיה וזגוגית ורשתית העין. במידה ולא נתין להשיג רופא עיניים יש לפנות לרופא המשפחה לקבל הפניה לחדר מיון להבדק על ידי רופא עיניים.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים