נא עצתך. . מוטרדת מאוד

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

07/07/2019 | 20:54 | מאת: נעמה

שלום רב, אני בת 50 . מזה כחודש וחצי אני מרגישה שהעפעפיים כבדות וסוג של חוסר בהירות בעיניים. הייתי אצל רופאת עיניים אמרה שאני רואה טוב למרחק ואין קטרקט או לחץ תת עיני או היפרדות רשתית. הדבר מפריע לי עד מאוד. לעיתים למשך כמה דקות אני רואה ברור והכול תקין ואז שוב זה חוזר. האם זה יכול להיות מחלה כלשהיא ?האם זה יכול להיות מהמוח? אילו בדיקות לעשות .לאיזה רופא לפנות?

08/07/2019 | 07:03 | מאת: ד"ר אודי רייך

שלום רב. אם מדובר בשינוי בגובה העפעף לאןרך שעות היום אני ממליץ.לפנות לרופא עיניים אוקוחופלסטיקאח או נוירואופטלמןלוג על מנת לבצע הערכה מלאה ולשלול מחלות עצב -שריר.

08/07/2019 | 18:57 | מאת: נעמה

תודה!

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים