בדיקת oct והרחבת אישונים - טעיתי בכתיבת ההודעה . הנה ההודעה בשלמותה.

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

18/06/2019 | 21:38 | מאת: הוד

שלום , עשיתי בדיקת oct מקולה. ושמו לי טיפות להרחבת אישונים. האישה שעשתה לי את הבדיקה חשבה שעברה חצי שעה מאז ששמו לי את הטיפות אבל שמתי לב שעברו בקושי 20 דקות ואני מפחדת שהאישונים לא הספיקו להתרחב כשהיא עשתה לי את הבדיקה. יכול להיות שהיא עשתה לי את הבדיקה כשהאישונים לא היו מורחבים ואז התוצאות לא יצאו מדויקות או שאם אכן האישונים לא היו מורחבים אז היא הייתה רואה את זה בזמן הבדיקה ואומרת לי להמתין עוד ? תודה רבה מראש.

19/06/2019 | 12:23 | מאת: ד"ר אודי רייך

למכשיר ה oct יכולת לתת מדד לאיכות הטכנית של הבדיקה. אם מדדי האיכות טובים הבדיקה בוצעה כיאות.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים