טיפול בעין שלא נסגרת עקב פצאליס

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

14/05/2019 | 16:54 | מאת: יהודית

שיתוק בפנים מסוג פצאליס שבו עין אחת לא נסגרת ועין שניה קשה לפתוח אותה בקצור חצי פנים מעוותות ,על העין שלא נסגרת רואים מעין קרום לבן. יש לי שלוש שאלות: האם שיתוק הפנים הזה יכול להיגרם גם לאחר 4 ימים מאירוע מוחי? מה זה הקרום הלבן שעל העין? מה לעשות לגבי העין שנשארה פתוחה שלא תתייבש האם לשים בתוך העין הפתוחה משחה אנטיביוטית מסוג סינטומיצין ?

14/05/2019 | 18:57 | מאת: ד"ר אודי רייך

ראשית עלייך להבדק בהקדם, המצב בו העין אינה נסגרת מסוכן. קשה לייעץ על מהות החלק הלבן אותו ציינת. תתכן הפרשה יבשה או קרטיניזציה של הלחמית עקב יובש.

14/05/2019 | 19:10 | מאת: יהודית

האם אפשר לשים משחה אנטיביוטית לתוך העין שלא נסגרת.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים