תחושת רעד באור לשבריר שניה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

19/08/2018 | 22:23 | מאת: מיה

שלום דר כבר כמה זמן אני מרגישה בעיקרון בלילה באור הניון של הבית כמו מצמוץ בעיניים כאילו האור לפתע רעד בשבריר של פחות משניה מתנצלת קשה לי לתאר אבל כאילו האור התכהה וחזר במהירות שקשה להבחין אפילו . בבוקר פחות מרגישה את זה יותר מורש בתאורה ביתית . יש לציין שיש לי היפרדות זגוגית מזה שנים רואה נקודות שחורות בשתי העיניים,, לפני כ 7 שנים עשיתי בדיקות עיניים מקיפות כולל לחץ תוך עייני שדה ראיה וגם אצל נוירואופטמולוג הכל תקין . עשיתי בדיקות עיניים שגרתיות ללא הרחבת אישונים לפני 4 חודשים ושוב לפני כחודש גם היה תקין אציין שחדות הראיה עדיין 6/6 וגם עכשיו מרגישה שחדות הראיה עדיין מצוינת . יש סיכוי שיש בעיה רצינית שיכולה לגרום לעיוורון ? אני מאוד מודאגת בת 25

16/10/2018 | 09:07 | מאת: ד"ר אודי רייך

לעיתים נורות ניאון מרצדות - במידה ולא מדובר באזור ספציפי בנורה ספציפית כדאי להשליםבירור עיניים מלא - לרוב תלונות אלו אינן מעידות על סכנה לעיוורון

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים