כלזיון או שעורה? וכיצד להמשיך טיפול

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

25/08/2017 | 17:13 | מאת: בתיה

שלום, אני בת 38 ויש לי כמו מין פיצעון קטן בשפת העפעף התחתון בעין שמאל.לפני חודש בערך הייתה נפיחות בעפעף שהפכה לפצעון הזה.אציין גם כי העין עצמה נראת כרגיל רק מעט כואבת בעת מגע או מיצמוץ.הדלקת קיימת כבר מעל חודש. האם זה אומר שהיא חולפת אם הנפיחות ירדה והפכה לפצעון קטן?

25/08/2017 | 23:20 | מאת: ד"ר אודי רייך

כלזיון ושעורה הם אותו הדבר. על פי המתואר ככל הנראה מדובר בכלזיון. אם הנפיחות יורדת יש להמשיך בטיפול עד לשבועיים. במידה ולא חולף ישצלפנותתלמנתח עפעפיים על מנת לשקול הסרה כירורגית /הזרקת סטרואידים או שניהם יחדיו.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים