תודה על התשובה הקודמת... יש לי שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

31/05/2017 | 22:57 | מאת: שושי

תודה רבה על התשובה הקודמת. יש לי שאלה נוספת... כבר כמה שנים יש לי דלקות עיניים בערך כל חודש.. שמה תמציות תה ועובר בדרך כלל (אם לא עובר אני שמה משחה). פעם אחרונה היה לי בערך שבועיים לפני הניתוח (ניתוח פזילה בארבע שרירים, הניתוח היה ב 16.5). אתמול שוב התחילו לי הפרשות בעיניים ודקירות והיום בבוקר קמתי עם עיניים סגורות. ובמשך היום שוב הרבה הפרשות, דקירות וכאבים בעין. ולדעתי גם מחר אקום עם עיניים סגורות. האם בעיה שזה שבועיים אחרי ניתוח? או שזה בסדר, כלומר הדלקות הרגילות שיש לי כל פעם ולא צריך להתרגש? מותר לי לשים תמצית תה?

01/06/2017 | 17:51 | מאת: ד"ר אודי רייך

שבועיים אחרי ניתוח לא מומלץ להרטיב ולעשות קומפרסים מחשש לזיהום. אני ממליץ לפנות בהקדם למנתח.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים