ניתוח קטרט והשתלת קרנית

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

20/05/2017 | 12:05 | מאת: נגה

אבי בן 73 עם ירידה קשה בראייה. לאחר ניתוח להרמת עפעפיים. יש לבצע ניתוח קטרט אך נאמר לו לחכות עם זה עד למצב בלתי נסבל, קרוב לחוסר ראייה - כי יש צורך גם בהשתלת קרנית וזו פרוצדורה מורכבת ומסוכנת. מה האפשרויות העומדות בפניו? מחפשים כתובת אמינה לייעוץ בצפון הארץ (חיפה-עכו-נהריה)

26/05/2017 | 08:38 | מאת: ד"ר אודי רייך

בפורום לא נהוג להמליץ על רופא זה או אחר. ניתן לפנות לייעוץ במרפאות הקרנית שלנו בבילינסון. המשמעות היא שכל הנראה הקרנית של אבא לא תקינה וניתוח הקטרקט לבד עלול לגרום לבצקת לא הפיכה שצריך השתלה. אך לא בהכרח. ניתן לפצל ל 2 ניתוחים או ניתוח אחד ולעשות הכל יחד.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים