זוויות צרות בעיניים - האם ניתוח הוא האופציה היחידה?

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

07/03/2017 | 15:50 | מאת: אפרת

שלום, אני בת 62. באולטראסאונד של שתי העיניים UBM הודגמו לשכות בעומק תקין, זויות פתוחות צרות, רוטציה אנטריורית של הגוף הציליארי- תמונה המתאימה ל- PLATEAU IRIS CONFIGURATION. הומלץ על ניתוח עיניים, ניתוח בלייזר (לייזר יאג/קפסולוטומי יאג). שאלתי - האם ניתוח הינה האופציה היחידה במצבי? האם יש חלופות לא ניתוחיות שיכולות לעזור לי? בתודה מראש

23/03/2017 | 11:27 | מאת: ד"ר אודי רייך

לא מדובר בניתוח אלא בטיפול ייזר לייצר נקב חלופי. זהו טיפול פשוט יחסית בעל סיכון נמוך. בהתאם לגילך ולמצב הקטרקט בעינייך לעיתים ניתוח קטרקט יכטול לפתור את הכעיה אם את במצב המצריך זאת מבחינת הקטרקט משום שהעדשה המלאכותות המושתלת דקה מהעדשה הטבעית שלנו. את מוזמנת לקבוע תור למרפאת הגלאוקומה אצלנו לקבל ייעוץ נוסף.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים