אבצס ליד שד- גילוח ודורדראנט

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

20/08/2019 | 23:28 | מאת: יסמין

שלום, בת 25, בריאה, נוטלת ssri ברקע סיפור משפחתי של סרטן השד. לפני כשבועיים התנפח לי בית השחי ובמגע ניתן להרגיש גוש די גדול(עדיין קיים). זאת לא הפעם הראשונה לגושים שכאלה, אבל הפעם הראשונה לגודל כזה ולכאב נלווה. ניגשתי לרופא, עברתי בדיקת אולטרסאונד שד ובית שחי ונאמר לי שזה אצבס ויעבור עם אנטיביוטיקה ושעלי לא לגלח את בית השחי כדי לא להוביל לזיהום. השאלה- איך אני אמורה להוריד שערות מבית שחי? והאם מותר להשתמש בדורדראנט במצב כזה (אוגוסט..)?

הי יסמין, באמת קשה לטפל ולהתמודד עם בעיות כאלה. יש כל מיני פתרונות לטיפול בזיעה, וכן הייתי ממליצה לנסות להמנע משימוש בדיאודורנט כל עוד יש אבצס בבית השחי. נסי לברר מה לגבי סודה לשתיה או חומרים טבעיים אחרים. בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד