פצעון בשד שמאל.. האם יש סיבה לדאגה?

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

07/08/2019 | 00:55 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 36. לא עברתי הריונות ועם שחלות פוליציסטיות. לוקחת גלוגלות יאז. שמתי לב לפני כמה ימים שיש לי בחזה פצע שהראש שלו לבן ומסביבו יש אדום. זה פצע קטן. זה נראה כמו חצ'קון בערך... רק שמעולם לא היה לי את זה בחזה. האם זה יכול להיות סרטן השד? אין לי כאבים. אם אני לוחצת על זה אז ממש מעט אי נעימות. צירפתי תמונה של הפצע. תודה מראש תודה מראש

הי מיכל, ראי תשובתי לשאלה תחתיך. גם בעור השד יש לפעמים פצעונים, בדכ זה לא הביטוי בראשון לסרטן שד, וגם בגילך עדיין נדיר לחלות. בכל מקרה ממליצה על בדיקת כירורג אחת לשנה כשגרה כמו כל הנשים בארץ, אם הפצע לא חלף תוך שבוע הייתי מנסה להשיג תור בהקדם. בריאות שלמה! הילה עדכון - כעת הצלחתי לראות התמונה שצירפת. כפי שציינתי נראה כי מדובר בבעיה שטחית המערבת את העור בלבד. המלצה כנל.

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד