ב-21-3-17 עברתי ניתוח להסרת גידול סרטני בשד שמאל .

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

05/08/2017 | 20:43 | מאת: נינה

ד"ר אביעד הופמן שלום, אני שוב כותבת לך ,לא הצלחתי בחיפוש מתקדם לעלות את השאלה ששאלתי אותך, ב-20-3-17 עברתי ניתוח lumpectomy לכריתת חלקית של שד שמאל הניתוח עבר בהצלחה ,בבדיקת ממוגרפיה נמצא גוש 1 2.70 ס"מ בחלק חיצוני מרכזי-om,גבולות לא חדים, birads:b4- ממצא חריג- דרגה חשד בנוני ,הסתיידויות עדינות: קדמית לגוש ,רקמה פברוגלאנדולארית- תקינה, צל העור והפטמה - תקנים .רושם כמתואר הסתיידיויות כמתואר . בדיקת סונר גושים סולידים בשעה3 הודגם גוש בגודל 1.50x2.60 ס"מ לובולרי, היפואקוגני תואם לממצא הומומוגרפיה, שאלתי אני מסרבת לקחת כדורים הורמונליים ,ולעבור הקרנות ,האם יש סיכוי שהסרטן יבקר אותי שוב .אשמח לתגובה ,תודה !

13/08/2017 | 17:24 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום, הסרטן עלול לשוב אם כי בד"כ לא תוך חודשים כה מעטים. עליך לפנות לכירורג שד ע"מ להשלים את הבירור של ממצא זה. בברכה, ד"ר אביעד הופמן

13/08/2017 | 18:04 | מאת: חן חן לך ד"ר אביעד הוכמן!

חן חן לך ד"ר אביעד הופמן!

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד