האם קיימת טבלה עם תרופות מזויפות?

דיון מתוך פורום  תרופות מזויפות - פשע פרמצבטי

06/07/2015 | 17:09 | מאת: אלונה

שיהיה אפשר לבדוק ?

08/07/2015 | 08:33 | מאת: מיקי אריאלי

באתר של משרד הבריאות מופעים הודעות שלנו על תרופות מזויפות רק אתמול הופיע על פעילות שלנו בקשר להורמון גדילה מיקי

08/07/2015 | 12:09 | מאת: אלונה

המשך עבודה מוצליחת !

10/07/2015 | 21:10 | מאת: אלונה

תודה מראש

08/07/2015 | 08:37 | מאת: מיקי אריאלי

​בפשיטה של המשטרה בשיתוף האגף לאכיפה ופיקוח ממשרד הבריאות, במעבדה החשודה בייצור ושיווק של סטרואידים אנבוליים בדימונה, נמצאו חומרי אריזה מודפסים של הורמון גדילה-Norditropin מתוצרת Novonordisk מס' אצווה DC70075, עם תאריך תפוגה 06/2015. קיים דימיון רב בין המוצר המזויף למקורי. ההבדל המרכזי הוא בתאריך התפוגה: בתכשיר המקורי מאי 2015 ואילו בתכשיר המזויף יוני 2015. תאריך הייצור זהה בשתי האצוות והוא 06/2013 (מצ"ב שתי האריזות). מדובר בתכשיר שניתן לילדים בעלי קומה נמוכה כתוצאה מחוסר ו/או הפרשה לקויה של הורמון גדילה או סינדרום טרנר. בנוסף ניתן למבוגרים עם גידול או מחלה בבלוטת יותרת המוח או מבוגרים שסבלו בילדותם ממחסור בהורמון גדילה. הנושא נמצא בטיפול המשטרה.

30/07/2015 | 15:46 | מאת: מיקי אריאלי

מאמן כושר מהצפון נעצר בחשד שייבא ארצה עשרות אלפי סטרואידים יחידת הסמים איתרה 42 חבילות הממוענות לחשוד ונתפסו כ-45,000 יחידות חומרים תרופתיים האסורים ביבוא מעריב אונליין אתמול ביצוע חוקרי הסמים של מכס חיפה בשיתוף היחידה לאכיפה פרמצבטית של משרד הבריאות חיפוש בביתם של מספר נמענים מהחבילות שנתפסו. בביתו של בולייבסקי נתפסו סוגים שונים של סטרואידים ומזומן בסכום גדול, כמו גם מסמכים הקושרים אותו לחשדות. בחקירתו הודה בולייבסקי במיוחס לו ואישר כי ביקש ממכרים וחברים כתובות אליהן יוכלו לשלוח את החבילות ולקבל אותן לאחר הגעתן, דבר אותו כבר עשה בעבר.

מנהל פורום תרופות מזויפות - פשע פרמצבטי