אאורטה בטנית ודופק חזק בבטן

דיון מתוך פורום  טיפול במחלות אבי העורקים (האאורטה)

12/08/2018 | 00:18 | מאת: רואן

שלום,  חודשיים ואני מרגישה דופק חזק חזק בבטן מעל הטבור כמו נפיחות שמתחילה ממתחת לחזה באמצע עד למעל הטבור נפיחות פועמת יש פה דופק חזק כל הזמן רואה אותו בעין הבטן שלי קופצת כל הזמן ומרגישה אותו כל הזמן סעמידה בישיבה באכילה לא יכולה לשון בגלל הדופק הזה ממש מציק ליי בלילה אני מרגישה כמו משהו זז בבטן שלי כבר חודשיים בלחץ נפשי הרופא ציין בגלל שאני רזה מרגישה את הדופק אבל לא אני תמיד הייתי רזה שוקל 45 תופעה חדשה מה שקורה לי אני בת 29 אולי זה בגלל האאורטה או בעיה אחרת

17/09/2018 | 21:16 | מאת: ד"ר בשיר שיך-יוסף

בדיקת US בטן פשוטה יכולה לתת תשובה אם יש או אין לך מפרצת של האאורטה הבטנית. בברכה, ד"ר שיך-יוסף

מנהל פורום טיפול במחלות אבי העורקים (האאורטה)