טיפולי ביופידבק לווסטבוליטיס

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

12/07/2020 | 08:36 | מאת: מור בל

היי בינה, אובחנתי לפני כשבועיים בווסטבוליטיס + דלק, הרופא שלי ד"ר קרייזר נתן לי משחת בוקר וערב לחודש. לאחר המון מחשבות שמתי לב שסבלתי מכאבים כרוניים בעת החדירה קרוב לשנתיים והייתי בטוחה שזה שאריות של פטריות שסבלתי מהם כרונית לפני שלוש שנים. המליצו לי על טיפולי ביופידבק, האם הדבר מומלץ עבור אבחנה זו ?

סליחה על העיכוב, פיזיותרפיה של רצפת האגן היא אחד הטיפולים המומלצים במצב של כאבים בקיום יחסים עקב וולוודיניה. ביופידבק היא רק אחת השיטות המקובלות במסגרת פיזיותרפיה.

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)