טיפול לייזר קר והחמרת פטריה/אלרגיה

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

15/04/2019 | 12:42 | מאת: מור

בשבועיים האחרונים התחלתי טיפולי לייזר קר לטיפול בויסטבולודניה. מזה כחודשיים (טרם הטיפול בלייזר) אני סובלת מגרד וצריבות שטרם נמצא אם הן אכן קשורות לפטריה או שזו אלרגיה כלשהי, אך התחילו בסמוך לתרגול פיזיותרפיה של רצפת האגן. (אציין שאני עוקבת באדיקות אחר ההוראות למניעת אלרגיה: תחתוני כותנה מאווררים, אמבטיות סודה לשתיה וכו'). שאלתי, האם ייתכן קשר בין ההחמרה בשבוע האחרון בגרד ובין טיפולי הלייזר?

לרוב טיפול בלייזר קר לא גורם לגרד, אולם היות והמצב אצלך לא עבר בירור מלא לדעתי עדיף להפסיק את טיפולי הלייזר ולסיים את הבירור והטיפול.

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)