ויסטיבוליטיס ולידה נרתיקית

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

24/03/2019 | 21:18 | מאת: עדי המיואשת

שלום רב. בת 30 סובלת מוויסטיבוליטיס כאב בזמן החדירה כולל החדרת טמפון. טופלתי על ידי סקסולוגית ללא שיפור משמעותי. כרגע בהריון שוקלת אם לפנות ללידה ואגינלית האם ויסטיבוליטיס מהווה אינדיקציה לנתוח קיסרי? מה ההשלכות של לידה נרתיקית? תודה רבה לכם!

נשים עם ווסטיבולודיניה יכולות ללדת בלידה נרתיקית תחת אלחוש אפידורלי (שמומלץ לעשות מוקדם ככל האפשר בתהליך הלידה). זו עשויה להיות גם אינדיקציה לניתוח קיסרי על כל המשתמע מכך.

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)