עזרה בטיפול בוולודיניה

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

02/06/2017 | 01:40 | מאת: וסטבוליטיס/ולוודיניה

אני סובלת כבר כמה שנים מהצריבות והתופעות של הוסטסוליטיס, שמתי לב שבחורף האחרון המצב היה יותר טוב, ביומיים האחרונים התחלתי לחוש שוב בצריבות העזה מה שמקשה מאוד על התפקוד השוטף שלי ביום יום, אני ממש אשמח לפיתרון! בדיוק קניתי את המשחה שנרקחה במיוחד עבורי שגם עלתה בהתאם, היא מורכבת מ אמיטריפטילין, באקלופן וגבאפנטין, בנתיים בפעמיים שמרחתי זה גרם לי לצריבות גדולה יותר ורק אחריי זמן מה טיפה נרגע. (ולא יותר מזה). בעבר כשמרחתי באטקורטן שזה סטרואיד זה עזר למשך כחצי שעה, ההשפעה הייתה מיידית, הבנתי שזה לא בריא להסתמך על המשחה הזו, אני די מיואשת וממש אשמח לשמוע על טיפולים שעוזרים לבעיה .

שלום רב, המשחה שציינת לעתים גורמת לצריבה בימים הראשונים כדאי להתמיד בה - אם היא לא עוזרת אחרי חודשיים אפשר להפסיק. כמו כן מומלץ לבצע פיזיותרפיה של רצפת אגן. ישנם טיפולים נוספים אפשריים, עלייך לפנות לרופא או מרפאה המתמחים בתחום של מחלות פות ונרתיק לבדיקה וקבלת ייעוץ מסודר.

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)