משקפיים לכאבי עיניים שרירים + עין אדומה

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

04/08/2019 | 19:36 | מאת: אור

היי רון, יש לי משקפיים חדשות מרכיבה אותן 3 ימים. היום כלההיום הייתי איתן מהבוקר ובעבודה. חזרתי עם כאב עינים בייחוד עין שמאל כאב כאילו מאחורי העין של שריר. זו התחושה. גם גן כשהתקלחתי חטפתי את הפנים לא עבר או השתחרר. אימי הבחינה שאני מטה את העין לצד וגלגל העין נחשף העין ממש אדומה. גם העין השניה. ממה זה נגרם? ממאמץ? אשמח לייצב מה לעשות. כרגע עדיין כואב

אור שלום טוב שציינת שאת מרכיבה משקפיים חדשות, מכיוון שאכן לעתים החלפת משקפיים עלולה להיות כרוכה בתקופת הסתגלות, במיוחד אם מדובר בשינוי משמעותי במרשם. עם זאת, חשוב גם לבחון גורמים אפשריים נוספים, כגון חבלה שאולי קיבלת בעין, כאבי ראש ומיגרנות, בעיות עצביות וכו' הייתי מציע להתייעץ עם האופטומטריסט/ית לגבי ההסתגלות למשקפיים, וכן לערוך בירור רפואי מיידי מלא אצל רופא עיניים, על מנת לוודא שאכן מדובר אך ורק בקושי להתסגלות למשקפיים ולא חלילה משהו מעבר. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות