עלייה במספר לפני ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

18/02/2019 | 10:12 | מאת: שאשא

שלום יש לי מספר -7.00 כבר הרבה שנים, ואתמול בבדיקה האופטומטריסטית מצאה -11.00 עם צילינדר ואולי קטרקט. האם קטרקט יכול להשפיע על המספר?

שאשא שלום רב קוצר ראייה גבוה, אכן יכול להשפיע על קצב התפתחות הקטרקט. קטרקט אכן יכול להשפיע על מרשם המשקפיים. על פי חוות הדעת של הרופא עיניים, תוכלי לדעת כמה זמן לדעתו כדאי לחכות עד לניתוח הקטרקט, ובהתאם תוכלי לשקול אם להחליף משקפיים. בבקשה קחי בחשבון, שניתוח קטרקט במקרה שלך משנה מהותית את המספר במשקפיים. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות