קשה לי לקרא עם המשקפיים דף גמרא

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

07/02/2019 | 15:58 | מאת: גיל

שלום אני תלמיד ישיבה (אברך). המספרים שלי בערך -9.00 אני מאד מתעייף בקריאה, אבל בבדיקה נאמר לי שמרשם המשקפיים שלי נכון והראייה 6/6. הבעיה היא בעיקר בתלמוד תודה גיל

גיל שלום במקרים של קוצר ראייה גבוה, יש ראשית להקפיד על בדיקות קבועות אצל רופא עיניים. זאת מכיוון שקוצר ראייה גבוה עלול להיות קשור גם בבעיות נוספות, כגון גלאוקומה ונזק לרשתית. באשר למרשם- ניתן לבחון אם קריאה באמצעות זוג משקפיים נוסף, אשר יהיה מיועד אך ורק לקריאה - עם מרשם נמוך יותר - יוכל אולי להקל עליך. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות