ירידה בשמיעה

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

06/01/2016 | 09:54 | מאת: אלי

שלום . אני בגיל 19 חייל בחיל האוויר עובד עם רעש . לפני 4 שנים הייתה לי ירידה קלה בשמיעה באוזן שמאל ולא נמצא גורם (כנראה מחשיפה מרעש ) היום כעבור 4 שנים ביצעתי בדיקת שמיעה ויש לי החמרה בתדרים הגבוהים כך שב 8khz אני שומע בין 30-35 db. סבלתי בהיותי תינוק מהרבה דלקות אוזניים ויש לי במשפחה הרבה שסובלים מבעיות שמיעה באוזן שמאל. האמצעי הגנה מרעש שמספקים לי לא מעולים (אפילו די עלובים לפי דעתי ) האם עליי לחשוש בהמשך שירותי הצבאי והאם מומלץ לי לעבור לתפקיד ללא רעש?

13/01/2016 | 08:09 | מאת: פרופ' יונה קרוננברג

לא הבנתי כיצד נחשפת לפני 4 שנים לרעש והיום עדיין משרת, האם בקבע? או שהרעש הוא במסגרת העבודה

13/01/2016 | 09:30 | מאת: אליהו

עבדתי בתור מלצר עם רעש של מוזיקה . לגבי השירות יש לי ירידה , אך אני פוחד שיתדרדר לי בעתיד

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת