גרד כאוב באוזניים כתוצאה משימוש במכשירי שמיעה

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

31/12/2015 | 10:39 | מאת: רבקה וייס

פורופ נכבד, אני פונה בשאלה לגבי גרד שהתפתח באוזן אחת בעיקר, אצל אבא שלי, בחור נהדר בן 86, לאחר חודש וחצי של שימוש באוזניות חדשות ויקרות. הוא לקוי שמיעה ביותר. בלעדיהן אין תקשורת איתו. אנחנו, בנותיו, מודאגות מכך שמסרב להחזיר המכשירים לאוזן ורוצות לדעת מה דעתכם. הוא נוטה לאלרגיות שונות כמו גם לעור רגיש ואלרגי. אם יש שם כבר אקזמה או דלקת, נטפל, אך מה נעשה לטווה הארוך יותר? תודה רבה מראש

13/01/2016 | 08:13 | מאת: פרופ' יונה קרוננברג

אם אביך משתמש באוזניות לשמיעת מוזיקה הוא באמת בחור. אבל אולי התכוונת למכשירי שמיעה. במקרה זה הופעת אקסמה ודלקת שכיחות. ניתן לטפל בהן בניקוי ומשחה ולמנוע כך גרד וכאב.

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת