כאבי אוזניים

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

24/09/2015 | 10:51 | מאת: דנה

שלום רב לד"ר קרוננברג, אני בת 56 , בריאה ללא מחלות. יש לי כאבי אוזניים בערך שנה ואולי יותר. לפעמים כאב חלש, לפעמים יותר חזק. כשיש רוחות, אני חובשת כובע מאחר שיש רגישות באוזניים. מה יכולה להיות הסיבה ? איזה טיפול יכול להתאים? במקרה שיש שעווה שצריך להוציא האם יש טיפות או חומר אחר שאני יכולה להחדיר לאוזניים לפני שרופא יוציא את השעווה? בעבר הרחוק הוציאו לי שעווה והפעולה מאוד הכאיבה ולכן אני שואלת אם אפשר למנוע את הפעולה הכואבת? תודה.

30/09/2015 | 08:16 | מאת: פרופ' יונה קרוננברג

לכאב אוזניים סיבות רבות, בחלקן באוזן ובחלקו מוקרנות אל האוזן. לפי הכאב לא ניתן לקבוע אבחנה וכמובן לא את הטיפול. יש צורך בבדיקת האוזן במיקרוסקופ

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת